autorski tekstovi Glazba KOLUMNIZAM POP COOLTURA

Beat Busters – party u Vinylu

Da je ova godina iznimno jaka što se tiče koncerata, vidimo prema imenima koje su ili će tek nastupiti. Od Michelle Gurevich pa do većih gigova (The Kills, The Prodigy, Duran Duran, Tram 11,…).

Uz sva ova imena, moramo dodati i jedan genijalni party domaćeg kolektiva poznatijeg pod imenom Beat Busters. Multimedija u punom smislu te riječi uz čije ritmove jedostavno morate zaplesati. Svi ljubitelji breakbeata, drum´n´bassa, techna i housea, a i oni koji će to tek postati, 11.05.2017. u Vinylu dolaze na svoje.

Ekipa, iza koje stoje respektabilni bendovi (Chui, Elemental, Mangroove, Kries,…), oduševiti će vas inovativnim i atraktivnim pristupom elektronske glazbe kombinirajući svjetlo i zvuk.

Prije dvije godine bili smo u Mochvari kada su „postali wireless“, a sutra predstavljaju kompletnu novu postavu zajedno sa pjevačicom i plesačicom Neem.

Osim što će te moći čuti kako zvuče frajeri u bijelim forenzičkim odijelima sa hrpom senzora po kojima sviraju, u jednom trenutku večeri budite spremni jer postoji velika vjerojatnost da će te i sami svirati na njima.

Vidimo se sutra u Vinylu

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame