autorski tekstovi inmediasres mediji Politička aktuala POLITIZAM

Prijetnje smrću Sanji Sarnavki zbog intervjua u DOP Magazinu – hoće li MUP reagirati?

Sjajno smo društvo. Demokratsko. Primjer. Odličnici. Nedugo nakon velikog intervjua koji je dala za DOP Magazin, povodom stanja u državi i društvu, osobito vezano za ljudska prava, aktivisticu Sanju Sarnavku su brutalno napali prijetnjama smrću.

Poruka je glasila: “Vampirušo stara sotonska. Samo pokušajte napraviti s antifama neku pizdariju opet, pišati ćete krv tjedan dana! Ostavi ti naš Hod za život na miru i brini se tamo za onaj nakaradni pederbal koji ovaj napaćeni narod mora financirati iz svoga džepa, a ne želi, vampirušo stara sotonska. Samo pokušajte napraviti s antifama neku pizdariju opet, pišati ćete krv tjedan dana. Sada imamo 300 zaštitara volontera, a ja sam jedan od njih i ne marim za kosti koje ću lomiti antifama ako pokušaju napasti. Krepaj u mukama sotono! Grizle te buhe cijelu noć!”, napisao je u poruci zaštitar/volonter Hoda za život.

Cijeli interview pročitajte ovdje: http://www.dopmagazin.com/dop/2017/05/16/sanja-sarnavka-hrvatska-je-na-respiratoru-tesko-smo-bolesno-drustvo/

Razlog. Sarnavkino razmišljanje prema radu i djelovanju zagovornika spomenute udruge. Dakle nije dovoljno ne slagati se i imati vlastito mišljenje nego u slučaju suprotnog mišljenja treba ubiti osobu. Sanja Sarnavka je slučaj prijavila policiji. Hoće li MUP reagirati na slučaj?

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame