autorski tekstovi KOLUMNIZAM Politička aktuala

Budi ponosan

Screenshot: Youtube

Nema te joge ili zumbe, teretana, Herbalifea niti šarenih tabletica koje tako efikasno skidaju kilograme i masne naslage kao jedan hod. A ovaj vikend se hodalo na sve strane.

U petak je prva povorka ponosno hodala gradom kako bi proslavila kraj srednje škole. U masi idiotskih natpisa na majicama, posebno se istakla manja grupa maturanata sa znakovljem na koje se pale još samo oni kojima se davno prestao dizati kurac uz pomoć Viagre. Danas su za dom spremni, sutra za socijalnu pomoć, a kako to inače biva u Rvackoj, preksutra budu cuclali pimpeke pod okriljem noći. Vrhunac povorke je bio nastup Ivana Zaka koji im je legao kao budali šamar.

Druga ponosna povorka održala se u subotu kada se hodalo za život. Skupila se sva krema društva koja uvelike ima zasluge u odgoju ove prve povorke. Bila je tu Željkica M. koja se svim silama trudila da zabrani gej brakove i posvajanje djece gej parovima iz domova za nezbrinutu djecu. Bila je tu i prelijepa Bruna E. koja ne brije toliko na život koliko na masovne grobnice. Bio je Božidar A., koji je vjerojatno fulao povorku s obzirom da je beer fest bio nedaleko od ove.

Treća povorka je danas, izbori. Danas izlazite ponosni iz kuća i stanova, uredno podšišani i ispeglani, u najljepšim nošnjama i sa najvećim lancima oko vrata. Danas obavljate svoju građansku dužnost. Danas birate samo jednog od 47000 guza koje će sjesti na jednu od 9500 ugodnih fotelja. Nije to težak izbor, samo se povedite svojim fetišima. A guza ima svakakvih, obrijanih i dlakavih, starih i mladih, uskih i razvaljenih, posranih i posranijih. Guzama je općenito, kao i sa igrama, važnije sudjelovati nego pobijediti, ali ove guze kojima dajete svoj glas i back up je pobjeda na prvom mjestu, a s pobjedom dolazi sudjelovanje i sve ostalo.

Ljubav se ljubavlju vraća,

Kad ti je u guzi bar milju birača.

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame