inmediasres mediji Politička aktuala POLITIZAM showbiz Zabava

Ruganje političarima: Najdirljiviji trenuci izbora

…ali kako god završilo Hrvati su veseljaci i ljubitelji heckanja, podjebavanja, smijuljenja, osobito na račun drugih. Ako je ikada to bilo opravdano i kad bi ruganju mogli dati prolaznu ocjenu to je kad su u pitanju političari i njihova rabota i nasmijane face tren prije, nakon i godinama poslije izbora. S obzirom na učestalu rabotu ruganja koju oni komprimiraju primjenjujući je ne samo oko izbora, njihove fotelje i znojne guzice od teškog rada u korist naroda, daju za pravo ponekad se osvrnuti na jednako human način.

Po društvenim se mrežama nema tko nije osvrnuo na prve rezultate izbora. Probrali smo neke od najjetkijih.

Redatelj Danilo Šerbedžija: “Pa to je predivno, svi su pobjednici!!!! Gledam malo ove naše televizije i nemrem vjerovat sve sami pobjednici. Pa jebem mu miša, pa kaaaak? Mora da svi imaju istog psihoterapeuta. Možda grupno idu, jeftinije?”

Novinar DOP Magazina Mario Jerleković: “Beru veseli veća izlaznost. Jebo rezultate, nek’ su ljudi izašli”.

Redatelj, doktor kazališta, kvizoman i budući DOP Magazin suradnik Mario Kovač: “Ako ništa drugo, imamo najveću izlaznost. Iz države je izašlo već stotinjak tisuća mladih ljudi.”

Vlatka Kolarović, urednica kulture s HTV-a: “Svi slave i svi su pobjednici, tako bar govore ushićeni, u direktnom prijenosu. Krasno je živjeti u ovakvoj zemlji, zemlji pobjednika, bez luzera”.

Hrvoje Rukavina, DOP Magazin novinar: “Ovo vam je dobar odaziv, manje od 40% birača kaj znači da su opet na izbore izašli uhljebi i svi ostali koji ovise o lovu poreznih obveznika. Kaj to nije krasno?”

Eduard Bajlo: “Red je i da čestitam fantastičnom političkom strategu Rajku Ostojicu i njegovom šegrtu Beri na pušioni koju sam davno najavio. Nadam se da su trgovci iz HNS dobro protrgvali s listama za Skupštinu, Vijeća gradskih četvrti i Mjesnih odbora, jer sa ova dva blesana iz SDP a, to ne bi trebalo biti teško. Koji luzeri iz SDP-a…”.

Novinarka, urednica, spisateljica Merita Arslani: “Lik koji ne zna glasati nosi pobjedu u Splitu. Taman pomisliš da smo sve vidjeli‬…” .

Sandra Pernar iz Akademije za politički razvoj: “DIP kao i uvijek u korak s vremenom (smley s jezikom). Dakle, oni broje sponzorirane oglase na Fejsu koji će nam svima još tjednima vjerojatno iskakati u news feedu. A neće im ni nakon ovih izbora pasti na pamet da djeluju proaktivno i predlože izmjene zakona ter ukinu zastarjeli koncept predizborne šutnje…”

More news at 11…

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame