Celebrities inmediasres Politička aktuala POLITIZAM POP COOLTURA Zabava

DOP TV: Milan Bandić – kralj kraljeva i apsolutni pobjednik, zagrebački Valter

Da postoji kategorija najboljeg nenamjernog dokumentarca i TV priloga kratke forme kojeg bi televizije emitirale samo kao PP – ovo bi remek djelo bilo apsolutnim pobjednikom. Bespućima interneta tri dana prije drugog kruga izbora prometnulo se ovo namjensko remek djelo svjedočenja podhvata aktualnog zagrebačkog gradonačelnika, praćeno naracijom jednog od popularnih HTV spikera.

Franjo Žganjer je ime lika za kojeg više ljudi sumnja (sumlja po novohrvatskom leksiku) da postoji u realnom obliku a oni klasični cinični Hrvat u nama govori da je izmišljeno za potrebe 5 do 12 kampanje za 77. izbor gradonačelnika grada Zagreba.

Isključena je kategorizacija broja lajkova na You Tubeu vrlo vjerojatno jer Bandićeva glasačka mašina ne koristi internet a oni koji su svjedočili ovom nehotičnom remek djelu dolaze iz tabora ne osobitih ljubitelja lika i djela Mikika, Mileta, Banderasa, kako li mu sve već zadnjih 16 godina ne tepaju sugrađani.

Kako je autorski dokumentarac nepotpisan osim imena nehotičnog Franje Žganjera teško je reć kome stisnuti ruke. Uputili smo zahtjev za dešifriranje realnih autora ovog zabavnog dokumentarnog kolaž uratka, u očekivanju rješenja misterije slavimo viđeno.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame