inmediasres SVAŠTARA Tehnologija

What the fuck is Fidget Spinner?

Klinci su poludjeli. Nova hit igračka zbog koje osnovna škola žica starce za 20, 25, 30 i 40 kuna je kažu antistres pizdarija, tri su kolutića stavljena oko kliznog ležaja koja se vrte. “Vrckasti savitljivi kružok” u najslobodnijem prijevodu. Bolje zvuči u originalu.

Dakle, adio Pokemoni, dobar dan nova hit smješarija koja će potrajati par tjedana ili mjeseci dok se ne okrene dovoljno love i pokupuje sve iz zaliha. Tada prestaje biti trend. Nije opasno dakle, osim što je glupo. I jeftino. Od cca 3 do 5 Eura najraširenije varijante do nekoliko desetaka s raznim điđama.

Da trebate išta više znati o igračkici napisali bismo i korijene i porijeklo, međutim osim prodavanja magle i kombinacije propelera i ninja zvijezde za bacanje, ovo je savršeno jednostavni novi nonsens.

Neke škole u Americi su već zabranile korištenje fidget spinnera u učionicama jer smetaju izvođenju nastave, ni naši ne zaostaju puno. Po YouTubeu skupljaju se milioni za tutoriale kako rukovati s igračkicom i djeca su opet prokazana kao najzahvalniji konzumenti za prodavanje ničega pod nešto.

Hit kojem predviđamo trajanje i trend par tjedana do maximalno kraja ljeta. Tada pada u zaborav i bude bačeno u ostavu pokorištenih igračkica.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame