Celebrities Glazba inmediasres Kritike mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Marija: Dance Like Nobody`s Watching – balkanska maloljetna Ariana Grande

Imamo balkansku superzvijezdu.

Tinejdžeri preko raznih talent showova pokušavaju utrti put k instant slavi, dočim postoje i druge propagandno make up mašinerije čija zaštitna lica ispadaju u prvi plan. Marija Žeželj je ime klinke, tinejdžerice iz Novog Sada čije plavo oko i amerikanizirana facica mora zaluditi sve justinbieberizme i Ariana Grande ili Rihanna fanove. Na stranu što već ima knjigu “Moj slatki život” ovaj je model izgradnje zvijezde sve ono o čemu su Severine i Lane sanjale.

Bombona je stavljena u popularni autotune ne bi otplesala jednostavni a moderni twostep s dovoljno slatkastim i vabnim refrenom.

Ako se traži maksimalna profesionalnost pri realizaciji showbizz plastike i proizvoda koji odgovara svim nepoznanicama jednadžbe kako napraviti mladu pop zvijezdu ovaj paketić je savršeni pokazni primjer ma što puritanci i art estetičari mislili o kvaliteti serviranog pladnja.

Ova je šarena laža napravljena takvom da joj ne smijete reći ne. Još kad je se jednako efektno vizualno upakira u spotu koji ni po čemu ne odskače od onih silnih uzoritih onkraj bare, možete se odrediti hoćete li je prihvatili prije ili poslije. (JA)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame