autorski tekstovi inmediasres KOLUMNIZAM Politička aktuala POLITIZAM Zabava

Nema nevinih, ništa ljubaf, samo karanje

Osjećate se napuhnuto? Patite od bolova? Imate problema sa hemeroidima? Bez brige, nije promjena vremena niti loša prehrana. U pitanju je kita, naša, državna, Rvacka kita. Ona kojom nas jebu svih ovih godina, bez lubrikanta i kondoma. Jebu nas na naš račun, ali neka, to je više domoljubno.

Godinama nas jebu uhljebi iz HŽ-a. Nekad to traje 23 sata koliko traje putovanje od Osijeka do Šibenika, a nekad može biti na neodređeno kao nedavni vlak Split-Zagreb. Koliko god trajalo, nadam se da je vrijedilo jer taj sex smo platili 15 milijardi kuna od 2005. godine. Nešto je jeftiniji sex s Plenkovićem, samo 3 milijarde, jer uhljebi žele ići na more pa im treba regres. Milan Fontana Bandić je najvještiji i najiskusniji. Za samo 507 naših kuna (po jednoj zastavi i nosaču) okitio je čitav grad hrvatskih i zagrebačkim zastavama, i gdje treba i gdje ne treba pa ako se izgubite, bacite pogled prema rasvjetnim stupovima. Ako vidite zastave, znat ćete da se u Zagrebu, Hrvatskoj, Zagrebu, Hrvatskoj, Zagrebu, ….

Ministru branitelja svidio se ovakav model pa lupi još 2 milje naših kuna i kupi 20000 zastava. Nadam se da će skinuti deklaracije sa tih zastava. Bila bi tragedija da na hrvatskim zastavama piše: „MADE IN CHINA“. Vidjeli carinici da svi jebu narod pa hoće i oni malo umočiti. Odmali su prešli na stvar, skinuli gaće, zaprijetili štrajkom i čekaju da se sami nasadimo. Vjerujem da hoćemo. Ali prije nego se nasadimo, za to vrijeme nas jebu Hasanbegović i co. koji o Titi poslije Tite. I dok nas oni jebu o Titu i partizanima, naši dragi taksisti se organizirali poput partizana i zajedno sa ministrom prometa i ostalih pizdarija pružaju otpor Uberu i ostatku Silicijske doline.

Dragi Hrvati, ako vas već jebu, bar koristite zaštitu.

Za obavijesti o indikacijama mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Hrvoje Rukavina

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame