autorski tekstovi KOLUMNIZAM

Ratovi zvijezda, only in Croatia

Screenshot Youtube

Znamo da su se neke scene osmog nastavka Ratova zvijezda snimljeni u Hrvatskoj, ali ovih smo dana proživjeli i preživjeli prilično gadne scene u lijepoj našoj Zvijezdi smrti. Zakačili se Šimleša i Bačićka. No krenimo redom.

Sve je započelo još jednom vrućom fotkom Lidije Bačić. Žena je kao ruska babuška, ima hrpu preuske odjeće na sebi i svaki put kad skine jedan sloj, zapali neku od društvenih mreža. Prošli tjedan je iskočila fotogafija Lidije u tangama. Tu se zapalila iskra, a kako je dan bio vjetrovit, iskra je pala uz sportsku dvoranu Jelenovac koja je planula u hipu. Nakon što je požar ugašen, forenzičari su u blizini našli tange koje su uzrokovale požar.

Kako svako ljeto imamo problema sa požarima uzrokovanih od prevrućih fotki, neki su odlučno izašli u javnost i dignuli svoj glas protiv gologuzih umjetnica. Šimleša, pisac „self-help“ knjiga nije uspio sam sebi pomoći i primjeniti svoje beskrajno mudre misli koje izgledaju kao da su prepisane sa pretplaćenih bočica vode. U bitku protiv tamne strane, uvukao je razne Nives, Ave, Lane, … I tako je započeo rat zvijezda.

Sva sreća da se rat odvijao daleko od otoka Hvara jer tu bi palo gadnih kazni. Da komunalni radar ulovi Bačićku ili Šimlešu, kazna bi bila veća nego Hanžekovićeva provizija na ovrhe. Slika koja se dijeli već par dana odlično pokazuje hrvatski turizam i licemjerje. Šetati u kupačim gaćama ili bez majice je sramota koja vas može koštati između 500 i 600 eura. Piti na javnom mjestu je još zajebanije, čak 700 eura kao i kad vas ulovi glad pa u centru grada odlučite nasred ceste pojesti pizzu. U pozadini svih slika nalazi se crkva, jedino mjesto na državnim jaslama u kojem zaposlenici piju usred radnog vremena.

Koliko nam smeta golotinja vidi se i u još jednom slučaju. Sigurno niste čuli za neku vukojebinu zvanu Polača. Frajer koji je načelnik neke nebitne općine, umislio si je da je lokalni šerif i zabranio ulaz građanima u kretkim hlačama. Tako je ovaj tjedan jedan Nizozemac pokušao ući u općinu i završio na par sati hlađenja u muriji. Tko ga jebe, nemoralan, došao pokazivati gola koljena.

Kako god bilo, golotinja nam je toliko strašna da uskoro očekujemo, uz novčane kazne, par molitva pokore u najbližoj crkvici ili kapelici. Ono što mi je zapelo za oči na Hvarskoj tabli, bio je tekst:  „Save your money and enjoy Hvar“.

Dragi turisti, uštedite svoj novac i odite tamo gdje će vas cijeniti.

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame