Glazba Kritike

Tyler, the Creator: Who Dat Boy – sirov i beskompromisan

Tyler, the Creator se vraća nakon poduže stanke, i kako se čini, u boljoj formi nego ikad. ‘Who Dat Boy’ je, uz ‘911/Mr. Lonely’, najavni singl novog abuma ‘Flower Boy’ koji stiže sljedeći tjedan. 

Reputacija ovog underground repera, koja ga predstavlja kao sirovog, beskompromisnog tekstopisca, se nastavlja na novim singlovima gdje se osnovne karakteristike produbljuju i usavršavaju. Produkcija je čišća, usmjerenija i sveukupno zadovoljavajuća, zadržavajući eksperimentalni duh zajedno sa stvaranjem potrebne pop privlačnosti.

Izvođač nas provodi kroz njegovo pokvareno viđenje svijeta, što je fantastično i uznemiravajuće, te nas putem osigurava eksplicitnim tekstom kako se radi o samopouzdanom umjetniku koji želi da ga apsolutno svi prepoznaju u masi.

Fanovi koji žive u nadi kako se novi projekt Tyler, the Creatora neće obući u groteskne motive i prikaze duboko će se razočarati. Mi ostali možemo samo uživati u jednoj od najboljih pjesama karijere suvremenog rap kralja košmara. (Domagoj Jurić)

8/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame