Aktualno inmediasres POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Borilački revanš desetljeća: Jon Jones vs Daniel Cormier 2

Odbrojavanje je pri kraju.

Još nas samo nekoliko dana dijeli do noći sa subote na nedjelju 29. srpnja kada se održava najatraktivniji mixed martial arts turnir ove godine u sklopu najjače borilačke asocijacije UFC. Na UFC 214.

Jedan od najvećih boraca današnjice, faktički neporaženi Jon Jones i držač titule prvaka poluteške kategorije u izostanku zadnjeg šampiona Daniel Cormier predvode fantastičan fight card na kojem se nalaze još dva dvoboja koja za pojas UFC prvaka. Tyron Woodley će rukavice ukrstiti s Demianom Maiom za titulu u velter kategoriji, a jedna od najvećih borilačkih zvijezda Cris Cyborg i izazivačica Tonya Evinger će odmjeriti snage za pojas u ženskoj perolakoj kategoriji.

No, iznad svega nas zanima revanš Jones Cormier jer su prije tri godine prvi puta isto u borbi za titulu prvaka iz teškog obračuna nakon 5 rundi izašli s Jon Jonesom kao undisputed prvakom svih vremena. Cormier umire za pobjedu u meču, a Jones će pokušati svim silama ponoviti rezultat.

Stay tuned, bit će divlje (ako naravno do meča dođe zbog ranijh čestih ozlijeda i otkazivanja dvoboja u tri navrata u međuvremenu).

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame