Glazba Kritike POP COOLTURA

Kesha: Learn To Let Go – borba s pop demonima

Zadovoljavajuće je vidjeti glazbenike koji izvode glazbu koja proizlazi iz duše, neovisno o osobnom mišljenju o samoj kvaliteti rada. Iako mi se mišljenje o drugom singlu, ‘Woman’, poprilično smanjilo radi nedovoljno dobro obrađene teme i drugih teškoća, ostale pjesme doista unose novi život u karijeru pjevačice.

Karakter dobiva na snazi, seže do demona nastanjenih u nesigurnostima i pruža im ruku spasenja kako bi mogli imati mogućnost ispričati svoju stranu priče. Pjesme ne optužuju te ne traže krivce, već pronalaze rješenja za nastavak životnog puta u normalnim okolnostima. Brinu se za svog stvoritelja, grade samopouzdanje te evociraju čistu nesebičnost.

Razlika između ‘Praying’ i ‘Learn to Let Go’ je u osobi kojoj je pjesma posvećena. Dok se ‘Praying’ suočava s osobom koja je glazbenici nanijela mnoštvo patnje,  ‘Learn to Let Go’ se obraća osobi koja je te događaje trpjela, samoj pjevačici.

Novi singl ima snagu, korektno je izveden te mu pozitivni aspekti prekrivaju nedostatke (popriličnu običnost instrumentacije). (Domagoj Jurić)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame