autorski tekstovi inmediasres KOLUMNIZAM Politička aktuala POLITIZAM PRIRODA & DRUŠTVO TOP VIJEST Zabava

Plagijat naš svagdašnji

Screenshot: Monk

Koliko vam se puta desilo da ste kupili u dućanu neku robu i tek ste doma primijetili grešku na proizvodu? Sigurno ste kao kupac iskoristili jedno od svojih prava i vratili taj isti proizvod natrag u trgovinu. Neki trgovci su toliko dosjetljivi pa daju poseban popust na proizvode s greškom. Dobar primjer su naše poznate face sa subotnjih špica koji kupe robu, isfuraju je na nekom eventu i vrate je natrag jer „nisu zadovoljni proizvodom“. Okej, to možda ne spada u prava potrošača, ali Balkanci se znaju snaći.

Dakako, ne svi. Naš visoki predstavnik bečke škole, gospon Milan Bandić nije jedan od njih. Njemu lako možete uvaliti slomljeno jaje, okrajak mortadele ili pak krivu zastavu. Nema nikakvih problema, ljudi smo, dogovorit ćemo se. Pa tak je ovaj tjedan jedan od popularnijih slika bila čudnovata zastava s početnim plavim poljem. Gospon Bandić ih nije vratio natrag nego ju je zamijenio za drugu. Inače, ako niste znali, svaku zastavu plaćate 129 kuna, a pripadajući nosač vas košta dodatnih 378 kuna. Zastave su postavljene na svim izlazima iz grada jer naravno, nitko osim turista ne ulazi u grad i to s namjerom kako bi poraslo „hrvatstvo“ među Zagrepčanima. Da bi se srezalo svako jugoslavenstvo u korijenu, Bandić je naručio dodatnih 29352 zastava za samo 5,2 milje vaših i naših kuna. Bez PDV-a dakako. Osim rezanja jugoslavenstva, te zastave služe kao zamjena dotrajalih i rasparanih zastava ili pak onih čije boje nisu baš najtočnije, ali što bi Kinezi znali. Em su daleko, em nisu čuli za nas, em su komunisti. Da im boje nisu bitne vidjelo se i u Slunju. Tamo su prodavali majice s početnim bijelim poljima iako je crveno polje službeno, ali nećemo cjepidlačiti dok su vani rekordno visoke temperature. Toliko visoke da su u DORH-u odlučili da neće primati stranke. Hrvati, poslušan narod kakav je, odlučili su privremeno stati s kriminalom kako bi išli uz ruku našim revnim službenicima iz DORH-a.

http://www.dopmagazin.com/dop/2017/07/07/nema-nevinih/

No kako ne možemo kriviti Kineze za sve, za kraj teksta stavljamo fotografiju još jednog proizvoda s greškom. Opet je zastava u pitanju i opet su u pitanju boje.

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame