Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Branimo Marka Perkovića Thompsona pred lažljivim Srbima: Nije cepao ovcu i nije nastrani ustaša

Hrvatsko moćno grlo Marko Perković Thompson ni kriv ni dužan našao se na meti gnjusnih laži srpskog tabloida Alo koji ga optužuje i sumnjiči za sodomiju i seksualno zlostavljanje ovaca. “Tompson uhvaćen kako cepa ovčicu” čita se s naslovnice tabloida uz nadnaslov “Nastrani ustaša” kojim se želi presumirati kako je jedan od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj zapravo seksualno aberatna i poremećena osoba. Da bi crni humor bio podebljaniji čak su išli toliko daleko da su “zaštitili žrtvu” stavljajući ovci crni povez preko očiju kako joj ne bi otkrili identitet.

Kao izvor crnog humora ali zapravo potpune idiotarije navode iskaze navodnog bivšeg Thompsonova susjeda, Stevana B, koji je opet navodno, za vrijeme rata pobjegao iz Hrvatske u Srbiju a dotični je kao svjedočio kako su mladića Marka Perkovića Thompsona, dok je čuvao krave i ovce jednom uhvatili kako zlostavlja ovcu.

“Ako je općio s ovcom, onda i ne čudi da može pjevati o svim tim gadostima. Opet, vjerojatno i Srbe toliko mrzi jer ga je na djelu zatekao upravo susjed Srbin iz sela Baljci, koji je poslije i proširio priču”, piše žutilo Alo o izjavama navodnog susjeda uz dodatak da se priča brzo proširila i okolnim selima pa su se mladom “Thompsonu svi rugali i govorili mu: “Beee…”. Potrudili su se čak dozvati mišljenje psihijatra Jovana Marića da prokomentira slučaj a dotični je zaključio da se takvi pacijenti rijetko liječe, jer rijetko kad i potraže pomoć, ali i da to rade uglavnom seoska djeca koja su nesigurna i usamljena, a često i osramoćena pred drugima zbog nekog kompleksa.

Preporučujemo da ovo ne ostane na neslanoj šali već da Thompsonov menadžment razmotri sve opcije podizanja tužbe zbog štećenja ugleda, pisanja neistine te da im zbog duševnih boli zatvori vrata redakcije. I da im onda pošalje paket vune, s natpisom “s ljubavlju”.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame