DOP TV inmediasres Moda moda POP COOLTURA sex showbiz Sports Zabava

DOP TV: Fotošutiranje influenserica Arianny Celeste + Brittney Palmer

Jedno od najpoznatijih lica u svijetu borilačkih vještina onkraj ringa je tridesetjednogodišnja UFC ring girl Arianny Celeste.

Zajedno sa svojom mlađom kolegicom Brit Palmer početkom ove godine su na egzotičnim lokacijama odradile breathtaking fotošuting. Osim po prepoznatljivosti i ljepoti Arianny je uspjela kapitalizirati svoj izgled daleko više od prosječnih cca 20 000 $ po oktogon prošetavanju i smješkanju.

Njen Instagram profil prati gotovo tri milijuna fanova, ima malo manje od pola milijuna Twitter fanova, dok na je putem Facebooka prati čak šest milijuna obožavatelja, a u prijevodu to znači da se prema pisanju američkih medija procjenjuje kako je trenutno teška cca milijun i pol dolara i to kao popularni termin – influenserica. Osim UFC djevojke od 2006. ona je zaštitno lice mnogih kampanja koje je angažiraju na odašiljanje poruka putem kojh vabi ekipu s društvenih mreža na proizvode koje joj plate reklamirati.

Arianny je povezivana s mnogim slavnim osobama i borcima a i sama je opasna djevojka jer je prije pet godina završila u kratkotrajnom zatvoru zbog tuče s tadašnjim dečkom.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame