Aktualno Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Čudni novi spoj Bambi Molestersa i Chrisa Eckmana kao pobjednika International natječaja

Off projekt grupe The Bambi Molesters i Chrisa Eckmana nekadašnjeg lidera The Walkaboutsa  nakon pauze desetak godina ponovno ušli u studio kako bi snimili materijale za nadolazeći studijski album. Materijal za drugi studijski album snimaju u Pragu u Sono studiju u produkciji Antonija Gramantierija. 

Phill Brown i The Strange surađivali su 2004. godine na njihovom prvom albumu ‘Nights Of Forgotten Films’, a osim spomenutog albuma, The Strange su objavili i EP materijal naslovljen ‘Comin’ Undone’ nakon čega su se posvetili svojim projektima, The Bambi Molestes su u međuvremenu objavili izvrsnu ploču ‘As the Dark Wave Swells’ te live izdanje ‘A Night in Zagreb’. U oba slučaja, riječ je o potpuno vokalnim albumima za razliku od albuma koje snima The Bambi Molesters, regionalno, a i puno šire, naša najpoznatija instrumentalna grupa. 

Novi album grupe The Strange projekt kojim je Dancing Bear Publishing pobijedio na natječaju „Internacional“ Hrvatskog društva skladatelja. Cilj te pobjede je ovim vrhunskim glazbenim izdanjem promovirati domaću glazbu na internacionalnom teritoriju.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame