Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz

Šokovi Sinead O Connor: Zlostavljanje, zanemarivanja, ponižavanja, droge, sex u obitelji

Nekoć popularna irska pjevačica, pedesetgodišnja Sinead O’Connor gostovala je kod medijski isfuranog na američki način doktora Phila vezano za njene psihičke probleme i mentalne nestabilnosti koje se godinama nakon komercijalnog  kreativnog kraha karijere provlače uz njeno ime prije nego li interes publike za njen glazbeni rad.

Glavna teza intervjua bila je njena tvrdnja kako ju je vlastita majka godinama maltretirala, fizički, psihički i seksualno. Prema Sineadinim tvrdnjama Marie O’Connor je imala i sobu za mučenje u kojoj se zlostavljanje godinama nastavljalo sve dok trena dok pjevačica nije odlučila pobjeći od kuće. “Imala sam 13 godina kada sam pobjegla. Njoj jednostavno nije bilo dobro. Zapravo joj stvarno nije bilo dobro” ispovijedala se Sinead, “ona je bila osoba koja je uživala i smijala se dok bi vas tukla. Tjerala me da bezbroj puta ponavljam kako sam nitko i ništa, a ako bih to odbila, prebila bi me” svjedoči o odgojnim metodama svoje majke. Marie O’Connor je poginula u automobilskoj nesreći kada je Sinead imala 19 godina i za što je rekla praktički da je jedina dobra stvar koju je voljela kod majke je činjenica da je mrtva.

“Dosta mi je toga da me tretiraju kao luđakinju. Ja sam žrtva obiteljskog nasilja. Mislila sam da će ako vide kako se osjećam shvatiti, ali ništa” opravdava se incidentna pjevačica okriviljavajući obitelj za napuštanje i u TV showu i preko svojih Facebook stranica. Od vremena kad joj je Prince napisao i poklonio najljepšu baladu karijere i jednu od najljepših stvari svih vremena “Nothing Compares 2 U” te incidenta s poderavanjem Papine fotografije na jednoj od američkih nacionalnih televizija Sineadina karijera se sunovratila i to bez naznaka oporavka. Uglavnom se piše o njenim pokušajima samoubojstva, nefunkcionalnosti i raznim oblicima sociopatologije. “Odlučna sam u namjeri da ostanem živa, jer milijuni ljudi imaju probleme poput mene. Mentalna bolest je poput droge – jednostavno je boli kurac tko ste i što ste” stanje je kojim se Sinead suočava.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame