Aktualno inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz teatar Zabava

Velika društvena nagradna igra: Tko vidi guženje Nine Violić na HNK plakatu?

Već neko vrijeme klasične moralizatore i dušebriznike branika pećinske i konzervativne Rvacke brine “sporni” plakat koji tjera i vabi potencijalne interesente na nabacivanje pretplate za novu kazališnu sezonu zagrebačkog HNK. Naime, fotka prikazuje prvakinju kazališta Ninu Violić u pozadinskoj pozi koju su neki od uplašenih prepoznali kao analni sex to jest ishod u guženje. Što bi bilo moralno, društveno, sakramentski i na još nekoliko nivoa apsolutno neprihvatljivo.

Obzirom na žarišne daljine i nedogledne posljedice ove kontroverze gotovo jednako bitne kao i billboard kriza vezana uz eksploataciju lika i nedjela Melane Trump, odlučili smo organizirati veliku nagradnu igru i pozvati sve maštovite čitatelje da nam na redakcijski mail: [email protected] pošalju što uvjerljiviju interpretaciju i objašnjenje kako to da na dotičnom plakatu stoji seksualno aberatna i nepoćudna radnja. Jer ono što mi vidimo je ženku koja gleda lika s balonom a nije klaun iz IT-a koja istovremeno traži leću ispalu u travi.

Najmaštovijiti i najuvjerljiviji odgovor ćemo objaviti po završetku nagradne igre, do kraja tekućeg mjeseca a nagrađenu ili nagrađenog čeka nagrada iznenađenja. Let the games begin!!!

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame