Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike mediji POP COOLTURA

Linkin Park: One More Light – nekrofilija je najbolji afrodizijak u pop glazbi

Frontmen Linkin Parka, pjevač Chester Bennington je nađen kako imitira šunku nedugo poslije smrti Chrisa Cornella, daleko bitnijeg grla kontemporarne rock scene. Samoubojstvo. Depresija. No way out. OK, OK. Been there done that.

Čuli smo već tragičnih i tužnih priča kako se popularni rockeri kljukaju barbituratima jer ne mogu trpiti teret slave i jebe ih depresija do te mjere da ne znaju bolje nego se samoubit. No, MTV utjecaj je izvršen nadaleko i naširoko i horde štovatelja ove preproducirane rap nu metal mašinerije.

Iako im je posljednji studijski album bio toliko kozmetički prepoliran, omekšan i nadasve neslušljiv, ostalo je tragova balada koje će posthumno na bazu emocija čuvati nježno i dirljivo sjećanje na prerano preminulog pjevača.

Jedna od tih mellow stvarčica je singl na koji su skucali posljednji tribute to video. Koja ne bi bila ni upola zamjetna kao sada nakon smrti spomenutog pjevača kada ovakve balade zovu jurcanje emocija. Jer obožavanje i davanje novog života mrtvima u vidu počasti i tributea je omiljeni hobi pop publike već dugi niz godina. Za uspomenu i koliko toliko sjećanje. Nekima na žalost, drugima na žaljenje. R.I.P. (JA)

5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame