Aktualno Celebrities Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz

Bebek i Dragojević na vrhu hrvatskih top lista: Voljeti ženu je put do uspjeha

Suradnja Željka Bebeka i Olivera Dragojevića na emotivnoj baladi ‘Ako voliš ovu ženu’ oduševila je kako slušatelje tako i radijske urednike te rezultirala čelnom pozicijom nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40 i to u prvom tjednu emitiranja. „Ova pjesma mi znači jako puno. Iako su sve moje pjesme ljubavne, ova je po mnogočemu posebna. Ona je na jednostavan i poseban način opisala sve ono što bih ja mogao danima pričati o ljubavi, a pjevati je s Oliverom je nešto što sam samo mogao poželjeti. Nakon sad više od 40 godina karijere mogu reći da ova pjesma kao niti jedna druga budi u meni snažne emocije koje moram suzbijati da bih je mogao otpjevati. Sad kad su je ovako dobro prigrlili i publika i urednici radio postaja mogu samo reći da sam sretan i svima jako, jako zahvalan, prije svega njenim autorima, ali i svima koji će ovu pjesmu slušati na način na koji je ja osjećam“, izjavio je Bebek.

Na drugo mjesto liste, nakon čak šest tjedan na samom vrhu, smjestila se Mia Dimšić s pjesmom ‘Sunce, oblak, vjetar’. Treći su ovoga puta Neno Belan & Fiumens s pjesmom ‘Zvijezda moga sna’, dok je na visoko četvrto mjesto, kao najviši novi ulaz liste, stigla Vatra s novim singlom ‘Sekvoje’. Kao novi ulaz na listu stigao je i Boris Novković s pjesmom ‘Čista ljubav’ i to na 13. mjesto. Ovaj tjedan čak pet singlova vratilo se u top 40 – Meritas s Ova ljubav’Parni Valjak s pjesmom ‘Ljubav’Vanna i ‘Izmiješane boje’Opća opasnost s ‘Kriva si’ te Magazin s pjesmom ‘Žena, a ne broj’. Oliver i Bebek našli su se na prvim mjestima i u većini hrvatskih regija pa su tako na broju jedan u Slavoniji, Dalmaciji, Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Zagorju, dok su Neno Belan & Fiumens na broju jedan u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame