Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Martina Tomčić: Prvo joj se povraća od mladog bubnjara, a onda nema pojma o općoj kulturi

Počela je nova sezona Supertalenta na Novoj TV. U žiriju sjede Martina Tomčić, Davorom Bilman, Maja Šuput i Janko Popović Volarić. I nije se dugo čekalo na reakcije i blistanje spomenutih primjeraka.

Naime, nakon nastupa mladog bubnjara Roka Dubravice, ovo je izjavila Martina Tomčić: “Neosporno je tvoje umijeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim ništa lijepog. Dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom, imam sad nakon ove tri minute i malo blaži poriv za povraćanjem”. Društvene mreže su buknule komentarima o nepedagoškim i nepotrebnim izražavanjima dotične.

No već sljedeći dan došlo je na naplatu. Dotičnu je pokopao klinac od 6 godina koji se nije dao zbuniti nepoštivanjem i nepoznavanjem opće kulture od članice žirija. Nino Avdić iz Mostara nabraja sve glavne gradove država svijeta. Svi se dive klinčevoj memoriji i poznavanju bez greške, ali dotična Tomčić nalazi shodnim kontrirati mu tvrdeći da je Tel Aviv a ne Jerusalem glavni grad Izraela. Maleni se nije dao zbuniti.

Možda bi produkcija mogla razmisliti o novim licima iz žirija i zamijeniti ih daleko sposobnim šestogodišnjacima.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame