Aktualno Celebrities Glazba inmediasres knjige mediji POP COOLTURA showbiz teatar

G Točka: Hibrid umjetnosti zvan Urban, Šerbedžija i Vujčić u Gavelli

U srijedu, 18. listopada u 21:00, u foajeu zagrebačkog kazališta Gavelle  na redu je još jedan projekt mash up književnosti i teatra – osma G • točka!

Očekuje vas, kao i dosad, red priče, red svirke, red čitanja, red spontanog pljeskanja – književnica Marina Vujčić, muzičar Damir Urban i Rade Šerbedžija, glumac, pjesnik, ruski špijun. O pitanjima anatomije, što dolazi poslije kiše i gdje su nestali mamuti razgovarat će s Ivanom Jozićem i Vladimirom Šagadinom. Voiceover: Vedrana Bibić i Tomislav Kuzmanović. Ulaz je besplatan, grad je u Gavelli, kažu organizatori.

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora i autorice. Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Hrvatsko društvo pisaca.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame