Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Mejaši feat Lana Jurčević: Duplo slađe – dvostruka simpatija i duplo (sveto)grđe

Morali smo napraviti presedan i onu rijetku iznimku koja potvrđuje pravilo. Naime, ovaj hit je tražio dubinsku analizu. Pa smo istražili kako spolovi utječu na prosudbu banalnih gluposti ili simpatično površnih estradnih hitića te napisali redakcijsko muško i žensko viđenje ovog antipatičnog hita.

Meni je izazvao muke na prvo slušanje i gledanje. Na drugo je bio opasan po zdravlje, s trećim bi riskirala dugotrajne posljedice. Tamburice i oni su sebi smiješni i zafrkantski seksi seljačeki (bar se tako smatraju, kako je ono bilo, tamburaši u starkama) dodali su si popularnu estradnu starletu i napravili pjesmicu s najbanalinim refrenom na svijetu. Sramota za ponavljati i rime. Djeca u prvom razredu bi za ovakvu zadaćnicu dobili jedinicu preko cijele strane. (Dijana Čelić)

1/10

Lana Jurčević u svojoj komičnoj ulozi. Može. Kupljeno. Aaaaa čekaj trebalo je i ton uključit. Sorry. Duplo slađe bi bilo da je solo. U ovoj kombinaciji pokušaja komičnosti komično ispadne ono sa strane. Ako se razumijemo… (JA)

tekst: 1/10

glazba 5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame