Aktualno Celebrities Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Trideset godina “Godine zmaja”: Psihomodo Pop slave i (ž)deru Šalatu

Godine 1983. nastao je sastav koji svojom beskompromisnom svirkom, žestokim zvukom i scenskim nastupom osvaja prostore bivše države munjevitom brzinom. 2018. godine, taj sastav slavi 35 godina postojanja i 30 godina od objave prvijenca, albuma ‘Godina zmaja’.

Slavlje Psihomodo popa i njihove publike zakazano je za subotu 2. lipnja 2018., kada će bend održati veliki koncert ’30 GODINA ZMAJA’ na zagrebačkoj Šalati. Hrvatski Stonesi, usporedba je koja ih prati od samih početaka, a njihov stvaralački rad svih ovih godina to i potvrđuje. Psihomodo, kao malo koji drugi bend, svakim novim singlom i albumom publici i kritičarima servira odličan materijal kojim razveseljavaju dugogodišnje fanove, a isto tako privlače mlađe generacije. Ova zagrebačka grupa nastala je 1983. godine, nakon raspada kultne punk rock grupe Klinska Pomora iz koje dolazi pjevač Gobac. On se tada pridružuje legendarnoj underground grupi Neron koja nakon njegova dolaska mijenja ime u Psihomodo Pop.

Psihomodo Pop sve ove godine i dalje osvaja svojom beskompromisnom glazbom i žestokim rock’n’rollom, a svaki novi album ili koncert to i dokazuju. I nakon toliko godina, bend ne miruje, već kao da su ubacili u šestu brzinu. Nedavno su izdali CD/DVD izdanje Live Unpljugd 2 Gavella te odsvirali promotivni koncert u Katranu, a danas, uz najavu koncerta na Šalati pozivaju na druženje zagrebačku glazbenu knjižaru Rockmark.

četvrtak 16.11.17. u 18 sati, Psihomodo će u Rockmarku još jednom predstaviti svoje posljednje izdanje, potpisivati primjerke koje ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni od samo 70 kn, zabavljati dobrodošle goste i obilježiti početak prodaje ulaznica za veliki koncert na Šalati!

Prvih 10 najbržih kupaca karata u Rockmarku dobit će na poklon potpisani primjerak novog CD/DVD albuma Psihomodo Popa. Gobac, Šparka, Kuzma, Tigi i Brada čekaju vas u Rockmarku – godina slavlja može početi a kulminacija slijedi ovo ljeto!

‘Ja volim samo sebe’, ‘Frida’, ‘Kad sam imao 16’, ‘Donna’, ‘Ramona’ i ‘Sve će biti u redu’ samo su neke od pjesma koje će 2. lipnja 2018. odjekivati Šalatom, a odličan provod pod vedrim nebom Zagreba je zagarantiran.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame