Aktualno autorski tekstovi Festivali izložbe KOLUMNIZAM POP COOLTURA showbiz Tehnologija

Too Loud Fest

Too Loud

Ako ste ljubitelj glazbe, modernog dizajna i novih tehnologija, Too Loud Fest je nezaobilazan događaj. Festival kroz multimediju, koncerte i prezentacije, promiče glazbu, kvalitetan zvuk i video na način na koji to do sada niste doživjeli.

Festival se održava na više lokacija u Zagrebu 24. i 25. studenog. Središnji događaj, audio-vizualni show, održat će se na 3 etaže hotela DoubleTree by Hilton.

Na festivalu sudjeluju domaći i svjetski proizvođači i distributeri audio-video opreme, glazbenici, diskografske kuće i specijalizirane tvrtke za podizanje kvalitete življenja u vlastitim domovima.

Između raznih interaktivnih predavanja i radionica, imate prilike čuti nastup Doris Karamatić (harfistica), Lu Jakelić, Lela & Joe Kaplowitz te ekskluzivnu 4K UHD projekciju koncerta ‘Boa – Live in Tvornica’.

Too Loud Audio Design jedinstvena je izložba dizajnerskih uređaja koje potpisuju dizajneri i dizajnerski studiji diljem svijeta. Održava se u Zagrebu od 21. do 25. studenog, kao uvod u Too Loud Fest, festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike.

Uoči i za vrijeme trajanja Too Loud Festa 2017 upoznajte se s vrhunskim talijanskim, finskim, danskim, američkim, francuskim, engleskim, japanskim i njemačkim dizajnom zvučnika, slušalica, gramofona i ostalih audio uređaja koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa, Marcela Wandersa i drugih.

Too Loud Audio Design izložba prva je ovakva izložba organizirana u svijetu i rijetka prilika da se pomno birani dizajnerski audio proizvodi nađu na jednom mjestu.

Izložba je otvorena od 21. do 25. 11. od 9 do 17 sati u ORIS Kući arhitekture, s iznimkom subote, od 10 do 15 sati.

Čitav program festivala možete provjeriti na njihovoj službenoj stranici

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame