Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Conor McGregor na meti irskih ubojica: Najluđi lik na svijetu razbio irskog mafijaša u baru

Irska policija izdala priopćenje povodom nedavnog incidenta tijekom kojeg je najpoznatiji MMA borac svijeta, Irac Conor McGregor, u barskoj tučnjavi u Dublinu prebio suradnika Kinhan kartela, poznate irske mafijaške podružnice.

“Jako dobro poznati irski celebrity je napao bliskog suradnika sljedbenika Kinahan kartela, unutar puba u južnom Dublinu. Udarena osoba je čovjek u pedesetim godinama, inače povezan s osuđenim dilerom Grahamom “The Wig” Whelanom. Gardai su svjesni incidenta, koji se dogodio u nedjeljnim kasnim satima, no nije primljena nikakva tužba. Koliko smo upoznati, sportska zvijezda je pokušala napasti mladića u pubu, kada je Whelanov suradnik uskočio s namjerom da intervenira, nakon čega je bio dva puta udaren u lice. Riječ je o osobi opisanoj kao netko tko je potpuno nevin u ovoj situaciji i o osobi koja se inače ne bavi kriminalnim aktivnostima. Također, postoje informacije kako je napadač udario još jednu mlađu osobu u glavu tijekom sukoba. Ubrzo nakon incidenta, ta osoba je izvedena iz puba te udaljena s mjesta događanja. Zasad nije podnesena nikakva prijava. Ozlijeđena osoba, osoblje puba, kao niti vlasnici puba, nisu podnijeli nikakav izvještaj ili tužbu, niti su dali ikakve izjave povodom toga što se dogodilo. Gardai vjeruju kako je incident povezan s jednim drugim napadom koji je sportska zvijezda izvela ranije ovog mjeseca.”

Post festum policijskog izvješća je da je irska mafija ucijenla Conorovu glavu na 1 000 000 dolara koje ako ne plati govore da će biti pod zemljom.

Conor je na sudu zbog prometnog prekršaja na pitanje suca je li ga strah rekao: “Neka me uhvate”.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame