Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike mediji POP COOLTURA showbiz

Franka Batelić: S tobom – povratak prelijepe pjevačice na scenu

Dosta je bilo perioda “žene nogometaša”. Franka Batelić se u čistoj pop formi vraća uz nježnu ljubavnu baladu, posvetu ljubavi i osobi bez koje se praznina ne zvuči tiho. Iznimno pismena stvar i još uvjerljivija interpretacija mladoj prelijepoj pjevačici samo nastavlja otvarati prostor tamo gdje nikada nije stala. Jer u prvoj fazi bavljenja glazbom bila je premlada, prenesigurna oko puta kojim bi išla i pretjerano zakopana u pjesmama nad kojima je dominirala pojavom i vokalom.

Sada se čini se uspostavlja ravnoteža u smjeru pjesama koje bi trebala pjevati. I koje će joj dozvoliti pokazati raskoš vokalnog talenta uz neki pamtljiviji sadržaj. “S tobom” je na dobrom tragu. Uz lijepo snimljeni “landscapeski” video spot fokusiran na činjenicu kako kad je najprirodnija izgleda sjajno u svakom kadru, njen je povratnički singl jedna od najboljih pjesama s kojima se dosad predstavljala.

Ima se tu pogotovo lirski i tekstualno još puno poraditi na kvalitetnijem rimovanju i prenašanju nježnih osjećaja (” I kad mi fališ najviše sve na ljubav miriše. Neka ti srce potpiše da bez tebe ne diše. Neka ti usne ovjere da nikog tako ne vole. S tobom je život muzika, s tobom je sreća navika”/” Potrčim pa se spotaknem da tebe dotaknem”), ali svakako je prepoznatljivi korak unaprijed…(JA)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame