Aktualno Festivali Glazba izložbe POP COOLTURA

Preporuke za live & loud: Božić i Nova Godina

Scereenshot/Youtube

Nedavno je zagrebački advent proglašen najboljim u Europi treći puta zaredom. Istovremeno možemo biti ponosni na brojna klupska dešavanja. S obzirom na obilan program, za vas smo izdvojili neke od njih.

U utorak, 19. prosinca Pločnik ugošćuje Denisa Kataneca, jednog od najznačajnijih autora i tekstopisaca nove generacije.

Dan kasnije, od srijede do petka Pipsi zauzimaju Vintage Industrial Bar.

Mia Dimšić, nova mlada nada pop i country glazbe nastupit će na Europskom trgu u sklopu Adventa. Nedavno je izbacila spot za veselu božićnu pjesmu Cimet i čaj.

U petak na platou Gradec nastupa munja s Kvarnera, Šajeta. Nema onoga koji ne zna riječi pjesme Moji Koraki.

Za ljubitelje žešćeg zvuka preporučujemo zagrebačku prog hard metal rock atrakciju Seven That Spells,  u Tvornici kulture.

U subotu Medika organizira Svi za jednog! – Benefit fest audiovizualnih umjetnosti. Humanitarnu akciju za pomoć dizajneru i umjetniku Ivorinu Vrkašu. Očekuju vas živi nastupi bendova, DJ setovi, sobe s vinilnim pločama, filmske projekcije, plesne izvedbe, kao i izložbe likovnih umjetnika. Svakako podržite.

Nakon Božića, 28. prosinca očekuje nas veliki koncert, u Katranu, odlične grupe Mayales čiji smo album uvrstili među najbolja ostvarenja u 2017. godini.

Onaj pravi etno zvuk imat ćete prilike čuti 29. prosinca u Močvari kada nastupaju legendarni Cinkuši.

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame