Festivali Glazba

Nipplepeople u Tvornici kulture

Screenshot/Youtube

Konačno smo dočekali vijest o skorom nastupu Nipplepeoplea pred zagrebačkom publikom, točnije, 24. veljače u velikom pogonu Tvornice kulture u organizaciji LA Agency.

Genijalan electro-pop duo, čiji su hitovi davno prešli granice Hrvatske, osnovan je 2008. godine. Broj je prvi singl s kojim osvajaju radijske etere, a spot je pušten tek dvije godine kasnije. Godinu dana kasnije, 2010., izbacuju najveći hit Sutra s kojim su doslovno pomeli domaće top liste i prešli granice Lijepe naše u što sam se imao priliku uvjeriti. Krenuli su premijerni nastupi u Hrvatskoj (Sirup) i Srbiji (KC Grad), a zatim EXIT i Terraneo festival. Prva dva hita našla su se na Yammat kompilaciji zajedno sa ostalim grupama iz Yammat Records (Das Wegas, Sappa, Egoclinique i Agramsville). Uobičajeno izbacuju singlove jednom godišnje: Ne volim te (2011.), Bolji (2012.) Tebi (2014.) i Balkan Express (2015.).

Ove godine su nas iznenadili s modernim aranžmanom Frka, provokativnog hita Zdenke Kovačiček s kojim ponovno osvajaju klubove i radio stanice.

Ovako je to izgledalo na ovogodišnjem Sea Star Festival

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 20. prosinca po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta za ulaz će se trebati izdvojiti 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima.

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame