Aktualno Festivali Glazba

Vök u Tvornici kulture

ScreenShot/Youtube

Nakon serije kvalitetnih nastupa islandskih bendova, LAA dovodi islandski indie-electro band Vök u zagrebačku Tvornicu kulture u petak 23. veljače 2018., na premijerni nastup u Hrvatskoj.

Vök je dream pop/indie-electronic bend formiran u Reykjaviku na Islandu 2013. godine. Bend je nastao zahvaljujući ‘Músíktilraunir’, godišnjim glazbenim natječajem koji se održava na Islandu gdje su Margrét Rán (pjevačica) i Andri Már (saksofonist) udružili snage te u samo nekoliko tjedana došli do niza novih pjesama i završili natjecanje pobjedom. Osim već navedenih, ostali članovi benda su Ólafur Alexander i Einar Hrafn. Glazbu izvode na izvornom islandskom i engleskom jeziku. Među glazbenim bendovima koji su utjecali na stvaralaštvo Vök nalaze se trip-hop junaci Portishead i Massive Attack te electro dream pop duo Air.


Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta biti 80 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame