DOP TV inmediasres Interview POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

DOP TV Interview: Stipe Miočić – UFC sigurno želi da me Ngannou nokautira

Naše gore list, trenutno aktualni prvak u teškoj kategoriji u slobodnim borbama u sklopu američke borilačke UFC organizacije, Stipe Miočić je gostovao kod popularnog MMA novinara Ariela Helwanija u njegovom podcastu MMA Hour desetak dana prije velikog meča – kojeg prozivaju teškaškim sukobom desetljeća, jednim od najvećih u teškoj kategoriji nakon povijesnog rivaliteta Dos Santosa i Caina Velasqueza.

Stipe je odgovorio na provokacije suparnika Francisa Ngannoua, s kojim će se boriti 20. siječnja na UFC 220, a osvrnuo se i na UFC koji u posljednje vrijeme favorizira kamerunsko-francuskog borca od starta promocije meča.

“UFC želi da on pobjedi, to je sigurno. Osjećam manjak poštovanja od strane UFC-a, ali to me ne uznemirava. Stvoren je veliki hype oko njega. Srušio je par velikih boraca, ima strašan udarac, napravili su veliku buku oko toga. Nisam neki trash-talker, ja sam borac, to mi je posao”, poručio je Stipe svim iz organizacije koji spremaju i priželjkuju pobjedu Ngannoua zbog velikog marketinškog učinka i priče stvorene oko života dotičnog borca.

U 15-minutnom razgovoru prošli su nekoliko bitnih tema za njegovu karijeru, a kompletan interview pogledajte ovdje.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame