Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Tribute naš svagdašnji: Cover band

Screenshot/Youtube

Siječanj je tradicionalno rezerviran za dvije vrste ljudi, one koji švercaju sarme na padine poznatog skijališta i one koji očajno pokušavaju skinuti kile koje su nabili tijekom praznika. To je mjesec kada nema predviđenih koncerata i kada ljudi padaju u depresije. S druge strane, klubovi su se pobrinuli da ipak stave nekakav program koji će privući ljude, a kako je ovo mjesec u kojem se prisjećamo David Bowiea i Elvisa Presleya, najbolja formula za privući publiku su tribute to koncerti ili slušaonice stoga vam donosimo kratki pregled na takve događaje.

Večeras započinje David Bowie dress code party u Kolažu u 19 sati. OK, iako se službeni party naziva dress code, jedini code koji morate imati je najpoznatija munja. Ako nemate nekoga tko će vam je nacrtati, bez brige, Kolaž je osigurao šminkericu Vilu koja će to srediti uz minimalnu donaciju od 5 kn. Uz munju i cool atmosferu, očekuju vas svi najveći Bowievi hitovi i grupna fotografija. Kako piše u samom eventu, munje su obavezne, a party traje do 01:30 sati.

U petak, glazbeni klub Jabuka osigurava dance floor za istinske ljubitelje Bowiea, od prvog singla Liza Jane pa do posljednjeg Blackstara, uz pjesme drugih, srodnih izvođača. Ako ste bili u Jabuci, onda znate da je Bowie zapravo česti gost.

U subotu 13. siječnja stiže odličan Elvis Tribute by Johnny and his Rockin’ Tunes u Vintage Industrial Bar gdje ćete moći čuti sve Elvisove faze, od rockabillya do rock and rolla. Riječ je o interpretatorima, a ne o imitatorima (kako sami navode), a zanimljivo, koriste identične instrumente kakve su Elvis i ekipa koristili 50-ih.

Pred kraj mjeseca, 27.01., klub Boogaloo ugošćuje novosadsku cover grupu Gift I Massima kao specijalnog gosta. Uz presjek cijele karijere David Bowiea i puštanje njegovih spotova slijedi 80’s party.

Druga najpoznatija munja, Dražen Turina Šajeta dolazi u klub Sax 27.01. gdje vas čeka prava zabava. Nedavno je nastupio u sklopu Adventa u Klovićevim dvorima i razvalio je, a s obzirom na to da je ovaj puta u klubu, bit će vatreno. Najsmješniji lik domaće „estrade“  sasvim sigurno.

PS. Pokušajte ga ne zamijeniti s gitaristom, i ne, nije mu to sin 🙂

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame