Aktualno Celebrities Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz

Umrla Dolores O’Riordan: Pjevačica pop skupine Cranberries

U londonskom hotelu je u 46. godini života preminula pjevačica pop rock skupine Cranberries Dolores O Riordan, javljaju mediji.

Zasad nisu objavili detalje osim da je u Londonu odsjela nakratko zbog snimanja u jednom od studija s bendom D.A.R.K. Zasad nema službenih rezultata i priopćenja o uzroku smrti. “Family members are devastated to hear the breaking news and have requested privacy at this very difficult time.” stoji u priopćenju bendovskog publicista. A razni su joj muzičari počeli ostavljati dirljive oproštajne poruke na društvenim mrežama.

Svjetsku je slavu postigla alter pop hitom “Zombie” koji je 1990. u eri grungea katapultirala na MTV stanice i globalnu slavu. Poslije tog hita nije imala toliko uspješnih singlova koji su se mogli mjeriti spomenutim. Cranberries debi album “Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?” prodan je u više od 40 milijuna kopija diljem svijeta, poslije istog nisu ni blizu dotakli sličnu slavu.

Prošle godine su The Cranberries najavili turneju ali su je morali otkazati zbog njenih problema sa zdravljem, navodilo se da su uzrok bolovi u leđima. Nakon razvoda od supruga 2014. s kojim je bila dvadeset godina u braku i s kojim je imala dvoje djece, Dolores je patila od bipolarnog poremećaja te je bila osuđena za kazneno djelo nakon incidenta na aerodromu. Obdukcija će pokazati koji je uzrok smrti dotične pjevačice.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame