Aktualno Celebrities film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Friends (2018): Film po motivima jedne od najpopularnijih serija za mlade svih vremena

Ako su vam nedostajali prijatelji i jedni ste od generacije koja je 90.-ih uživala na malim ekranima pratiti ljubavne i prijateljske peripetije sustanara iz podstanarstva u New Yorku, dobra vijest je da se prijatelji vraćaju dvadesetak godina poslije. I to u formi dugometražnog igranog filma. Čiji trailer ne obećava pretjerano puno više od nostalgije ali ostavljamo mogućnost biti u krivu. Priča nalazi frendove u situacijama gdje je TV serijal završio.

Ben i Emma su narasli. Mike i Phoebe imaju problema s brakom, Monica i Chandler se razvode, Joey ne može naći nikako srodnu dušu, a Ross i Rachel imaju problema nakon što dugo predugo godina nisu bili zajedno. Ulasci izlasci, film je a la sitcom all star ekstravaganca kojoj je produkcija na klasični blockbusterski način štekala i dugo se razmatralo hoće li uopće biti išta od ovog projekta. Pa su pristupili na dosta low budget način ne bi li dobili današnji izgled.

I dok Jennifer Aniston izgleda kao milijun dolara, Courtney Cox i ostali su se znatnije postarali i dodali prilog ageingu.

Premijera se najavljuje jesenas.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame