Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Sajsi MC: Kod tvoje devojke – downtempo preljubi seksipilnih Beograđanki

Jedna od najradišnijih predstanica srpske ali i regionalne plesne rap scene, Sajsi MC, za razliku od dosadašnjih brzih plesnih komada, ovaj puta usporava u downtempo provokaciju u kojoj opisuje boravak kod momka tuđe devojke.

Sajsi MC karikira verbalno, odlazi namjerno u patos, bacajući pop kulturne sličice i skice koje otvoreno pozivaju na seks. Njeno rimovanje nije ciljano da bude lijepim i lirskim već vrlo tjelesnim sa svim pripadajućim izlučevinama. Plesna balada u njihovom ruhu jedan je od najboljih komada koje su dosad “prljave” sestre proizvele uz sve more beat makera i ataka na srpski (a)moralni urbanizam. S one gradskije strane jedne Mimi Mercedes. I laganica im odlično stoji.

Minimalistički video je estetski složen u maniri manje je više, a kadriranje seksualne Ivane i senzualne manekenke Hane Adrović u izoliranim screen shotovima, mami i vabi ne samo šofere i kamiondžije čija mašta buja na prizore djevojaka u prisno stisnutim pozama. Seksualna korektnost ne treba niti postoji u svijetu Sajsi MC. (JA)

8/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame