Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Novi Big Brother: Mirjana Hrga na društvenim mrežama spustila RTL-ov reality show

“Hvala ti Bože što sam na vrijeme otišla. Da sam danas “morala” u najavi središnje informativne emisije najaviti početak Big Brothera kao jedne od najvažnijih vijesti u zemlji i svijetu, umrla bih od srama. Da se razumijemo, ne bih mogla preko usta prevaliti ni “tučnjavu oko jeftine Kinderlade” u nekoj zemlji (zaboravila sam kojoj). Ako su to 2 od 4 najvažnija headlinesa, čestitam”, napisala je poznata TV voditeljica i novinarka na svojoj Facebook stranici u postu u kojem se indirektno osvrće na najavu početka nove sezone reality showa Big Brother u središnjim vijestima RTL-a za koji je dosad radila kao novinarka, a time dobro znala dati kako joj očito nije u planu u dogledno vrijeme raditi na odnosnoj TV.

Zanimljivo da joj je jedna od komentatorica posta i osobe koje joj daju podršku za takav način razmišljanja Hloverka Novak Srzić koja je napisala “Potpuno razumijem”. Podsjetimo, Mirjana Hrga je na RTL-u bila i urednica i vodila svoj talk show, a lanjskog ljeta je raskinula suradnju s RTL-om bez službenih informacija o razlozma premda se govorilo da su razlozi bili loša gledanost i narušeni međuljudski odnosi.

Inače jedan od voditelja nove sezone bit će reper Fil Tilen, po uzoru na srpski Big Brother koji su ukucali jednog od popularnih repera, članova Bad Copy u njihovoj varijanti showa. Uvodnu pjesmu “Big Brother Song” štogod to značilo za Big Brother pjeva stanovita Vlatka Pačarić, no ta genijalnost zaslužuje zasebni članak. Ostale “tajne” i produkcijske informacije iz svijeta najluksuznijeg, najraskošnijeg, najvećeg i najpopularnijeg reality showa u nas, nakon flopa interesa nekoliko posljednjih sezona, svakako ćete popratiti u impresioniranom dijelu medija.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame