Aktualno film POP COOLTURA showbiz Zabava

S ljubavlju, Simon: Ljubavna online priča jednog (a)tipičnog gay teenagera

Poučan i predivan film redatelja Grega Berlantija (Dawson’s Creek, Brothers & Sisters) temeljen na svjetskom bestseleru Becky Albertalli, Simon vs. the Homo Sapiens Agenda stiže u kina u lipnjuOvaj film je zabavna, a istovremeno i osjećajna komedija u kojoj glavni lik priča svoju priču o ljubavi u kojoj se svatko može pronaći.

Simon se zaljubi online, a rješavanje ovog pitanja čini se smiješno, no istovremeno mijenja život. Simon je 17-godišnji gimnazijalac koji se bori sa svakodnevnim problemima jednog tinejdžera –  uravnotežiti odnose s prijateljima i obitelji, održati komunikaciju online te izdržati dane u školi. Film prikazuje sve napete trenutke Simonovog života, od problema s kojima se susreće, gdje preispituje sebe, svoje okruženje, obitelj i prijatelje, do sretnih i nezaboravnih trenutaka njegovog života.

Glumačka postava ovog filma Nick Robinson (Sve, baš sve, Jurski svijet), Katherine Langford (Trinaest razloga), Jennifer Garner (Devet života, Sve moje bivše, Juno) i Josh Duhamel (Transformers: Posljednji vitez, Call of Duty: WWII) uvjerit će vas da je ovo najsimpatičniji par kojeg ste ikada upoznali. O kakvom paru se radi, pogledajte u traileru.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame