Aktualno Celebrities Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Bjork NE dolazi u Pulu: Tipična hrvatska posla s najavama bez potvrda i “Utopia” oko koncerta

Veselje ljubitelja art pop glazbe je kratko trajalo. Islandska superzvijezda Bjork ipak neće ljetos cijukati u pulskoj Areni. Björk je prema neslužbenim informacijama jer se organizator koncerta nije javno deklarirao, trebala nastupiti na otvorenju festivala elektronske glazbe 29. kolovoza u Areni, a rezervacija ulaznica krenula preko weba i prolazila je odlično.

No, na mailing listi onih koji su rezervirali ulaznice i prijavili se na stranici Björk in Croatia, stigao je mail u kojem piše da je zbog okolnosti na koje umjetnica nije mogla utjecati koncert prvotno planiran za ovo ljeto morao biti otkazan, a hoće li ga ikad biti ostaje neizvjesno.

“Jako smo zadovoljni vašim nevjerojatnim odazivom i učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti kako bi Björk ipak nastupila u Hrvatskoj u nekom drugom terminu. Kontaktirat ćemo vas čim se to dogodi”, piše u mailu a koncert je otkazan zbog okolnosti na koje se nije moglo utjecati. Vrlo tipična konstrukcija premda bi bilo zanimljivo doznati koje su to okolnosti.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame