Aktualno Celebrities Festivali Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Let 3 s TBF-om recikliraju “Izgubljene”: Nema bolje od gaženja stare provjerene kultne stvari

Jedan od najomiljenih hrvatskih rock singlova svih vremena  „Izgubljeni“  legendarnih riječkih rockeraLeta 3, povodom Antivalentinova 3, dobio je svoje novo ruho. Uz zvuke mariachi banda „El combo“ i rap TBF-a, „Izgubljeni“  su uz rockersku žestinu, dobili melodiju Meksika te intrigantne stihove The Beat Fleeta. Ideja o suradnji došla je nakon nastupa u A-strani, glazbenoj emisiji Hrvatske radiotelevizije gdje su zajedno nastupila dva banda. Iz osjećaja dobre zajedničke energije, riječani i splićani su odlučili krenuti u glazbeni projekt i snimiti nove „Izgubljene“.

Tko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu glazbenici, nazivnik za sve one koji se ne osjećaju kao dio današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svijetovima i pokušavaju ih stvarati baveći se umjetnošću. „Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze „Izgubljeni“, tako smo se mi našli.“ , kaže Saša Antić iz TBF-a.

Novom glazbenom suradnjom jako je zadovoljan i njezin glavni krivac Damir Martinović Mrle koji za kolege ima samo riječi hvale. „TBF je meni najbolji hrvatski band tako da smo se odmah odlučili surađivati s njima. Melodije Meksika tu su kako bi Antivalentinovo 3 zvučalo malo drugačije od dosadašnjih izdanja, Meksiko je veselje, veseljem krećemo u nove izazove.“, otkriva  Mrle.

Uz „Tišu“ , novi stari „Izgubljeni“ naći će se na novom EP-ju Leta 3. Jedinstvenu priliku da čuje novi singl publika će imati na  velikom rock spektaklu „Antivalentinovo 3“.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame