Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz

Jack White: “Rock and roll je dosadan, treba injekciju nove krvi da podere sve ostalo”

Bijeli Ivica a ka Jack White u pripremama izlaska trećeg solo albuma ‘Boarding House Reach’ koji početkom proljeća 23. ožujka izlazi za koprodukciju Third Man Records/XL Recordings najavljuje novi album kao kombinaciju punka, rock and rolla i hip hopa, a praktično ju je najavio sjajnim singlovima ‘Corporation’,  ‘Connected By Love’ i ‘Respect Commander’ koji nisu ostavili tračka sumnje u njegovu uzbudljivost.

Upitan tokom jednog nedavnog interviewa što treba rock and roll bendovima da se vrate na pozicije headlinera velikih festivala, u prijevodu da postanu uzbudljivi opet White se prešutno složio da je rock u krizi već godinama da su izvođači predvidljivi i dosadni i da treba “injekciju nove krvi da podere ostale glazbene žanrove” rekao je za KROQ‘s The Kevin And Bean Show, dodajući kako predviđa bubrenje i da se nešto bitno događa jer se svakih desetak, 12-ak godina desi ubrizgavanje nove krvi, a upravo sad ocjenjuje da je razdoblje zrelo za takvoga nešto.

A čovjek zna što govori jer s pozicije diskografskog direktora svoje izdavačke kuće Third Man kaže da čuje puno mladih dobrih bendova.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame