Celebrities DOP TV inmediasres Interview mediji Politička aktuala POLITIZAM showbiz Zabava

DOP TV: Ivica Todorić – kako je otet Agrokor i druga strana istine o teorijama zavjere

Ne sugeriramo da bi vas trebalo zanimati no po načelu audiatur et altera pars evo kako stoji slučaj Agrokor od strane bivšeg vlasnika i razbaštinjenog bogataša Ivice Todorića u intervjuu vođenom u njegovom privremenom domu u Londonu. O Ramljaku, preuzimanju Agrokora, ulozi Vlade Republike Hrvatske, Gazda je ispričao svoje viđenje za emisiju “Konflikt”.

“Prvi susret moj s politikom je bio praktički kad me jedna od velikih svjetskih banaka zvala i počela priču da imaju komunikaciju s predsjednikom Sabora, da on perfektno o meni govori i ako treba što pomoći itd. To je bilo nekoliko puta uzastopno i nisam mogao biti toliko bezobrazan i bahat da ne odgovorim na pozive predsjednika Sabora, a jednako tako sam bio svjestan da nisam poznavao ni njega ni premijera, onda sam mislio da je red da se javim i premijeru i nađem se s obojicom i da odgovorim na pozive koje sam dobio”, počeo je Todorić svoje izlaganje u kojem je objasnio da je zatim uslijedio poziv uredu premijera i dogovaranje sastanka. Kada se tajni sastanak dogodio na njemu su, kaže, bili predsjednik Sabora, premijer, ministar financija, potpredsjednica Vlade i on i njegov suradnik Ivan Crnjac. “To je bio jedan čudan sastanak, ali je jedini iskren bio predsjednik Sabora koji je rekao Todoriću napravio si puno dobroga, lijevo desno, ali to je sad tako i moraš otići. Bio je energičan i iskren. Ja se doduše nisam s njim složio, to sam mu rekao, ali bio je iskren”, kaže Todorić.

Što su činjenice a što su dojmovi, jesu li se doticali njegove racionalne ekonomije i stila života te gomilanja bogatstva, ima li nevinih – pogledajte.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame