Aktualno Glazba POP COOLTURA Zabava

Proljeće na Jurino rame slijeće: Svira li taj Stublić išta osim ovog proljetnog okupljanja?

Nakon proslave 30. rođendana kultnog albuma “Sunce sja” u Tvornici kulture prošle godine, Jura Stublić i Film se vraćaju u isti prostor na tradicionalni proljetni koncert kojem se više niti ne izmišlja povod. Koncert će se održati 7. travnja u Velikom Pogonu Tvornice kulture, nakon sjajnog nastupa u Švedskoj.

Koncert je koncipiran kao hedonistički ritual u slavu pobjede sunca nad tamom i tradicionalno biti će izvedena jedna potpuno nova pjesma, koja do sad nikad nije javno odsvirana.

„Dođite da slavimo proljeće zajedno, bez nas proljeće neće doći!“, poručuju Jura Stublić i Film. Jura Stublić i grupa Film već godinama su jedan od najdražih live bendova zagrebačke publike, što dokazuju i uvijek rasprodani koncerti.

Samo u Tvornici ih je tokom posljednjih 15 godina slušalo toliko obožavatelja da bi se moglo napuniti nekoliko arena. Od samog nastanka benda oduševljavali su publiku te su vrlo brzo stekli status prvorazredne klupske atrakcije. Jura Stublić je također jedan od najpoznatijih kantautora na ovim prostorima, a s mladom postavom grupe Film i dalje osvaja srca djevojaka i žari i pali pozornicama diljem cijele ex-Yu regije.

“Pjevajmo do zore“, „Sjećam se prvog poljupca“, “Srce na cesti“, „Dobre vibracije“, „Ljubav je zakon“, „Bili cvitak“, „Doći ću ti u snovima“, „Mi nismo sami“ i „Chicago“ samo su neke od pjesama impresivnog repertoara Jure Stublića kojeg publika u Zagrebu uvijek rado prihvaća. Ali, sviraju li išta mimo nostalgije pitanje je na koje zasad još uvijek nema odgovora.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame