Aktualno Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Gotova nagradna igra: Imamo Stočare za nered u Tvornici

Zagrebački reper Marin Ivanović Stoka proslavit će dvadeset godina svoje brbljajuće karijere u zagrebačkoj Tvornici kulture, 2. ožujka, a tamo će mu se pridružiti brojni hip hop kolege s kojima je proživio svoje glazbene početke i koji su mu obilježili bogato stvaralaštvo. Tako će se na stageu izredati Nered, Target i General Woo (Tram 11), Bizzo i Baby Dooks (Bolesna braća), Edo Maajka, Renman, Smoke Mardeljano i drugi, a pojavit će se i pokoji gost iznenađenja.

Dva puta dvoje najspretnijih koji su znali točne odgovore na pitanja su: Agneza Oršić Skenderović koja može povesti dečka na Stoku i Nika Vizek koja isto vodi jednu osobu sa sobom.

  1. Koliko solo albuma ima Stoka? ŠEST. Stole (2003.)/Kravlje ludilo (2006.)/Pogodi ‘ko se beko (2010.)/ZG Gangsta (2014.)/Agram (2014.)/Stara škola kreka – iz tame u svjetlo (2017.)
  2. S čega se Stoka skidao godinama: a) Hrvatske, b) droge, c) alkohola, d) religije, e) kocke, f) medijske pažnje g) repa, f) razno, h) svega skupa? Točan odgovor smo računali i B) i H) sve skupa.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame