Aktualno Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Otvoreno pismo Tonću Huljiću: “Plati spot klošarima”!!!

Na redakcijski mail je stiglo Otvoreno pismo Tonću Huljiću u vez njegova umjetničkog izričaja a vezanog za nastup u novom spotu Vojka Vrućine zajedno s Krešom Bengalkom “Pasta Italiana”.

Uz zanimljiv prijedlog potpisnici pisma Bruto Geto kažu: “Odlučili smo mu se osobno obratiti kako bi reagirali na njegove nedavne navode oko dodjeljivanja nepovratnih sredstava za financiranje glazbenih spotova. Isto pismo uputili smo i medijima kako bi se osigurali od mogućih zlouporaba istog, ali i zbog ostvarivanja pravilnog tržišnog natjecanja. Vjerujemo kako će uz vašu pomoć naše molbe uroditi plodom. Srdačan pozdrav, Bruto Geto”.

Pismo prenosimo u cijelosti:

Poštovani g. Huljiću,
Pišemo ovo otvoreno pismo u nadi da će naš poslovni prijedlog prema Vama uroditi plodom. Promatrajući Vaš nedavni rad nismo mogli ostati ravnodušni na Vaš otvoreni poziv za nepovratno financiranje glazbenih spotova. Naime, u pjesmi “Pasta Italiana” koju ste radili u suradnji s Vojkom V, i Krešom Bengalkom, otvoreno spominjete kako “klošarima plaćate spot”, a to je poruka na koju smo morali reagirati. 

Bitno je da odmah naglasimo kako nas mnogi opisuju kao klošare. To i spominjemo u našem singlu “Rekli su ti”, gdje opisujemo kako su nas drugi nazvali takvim imenom. Osim toga, veliki smo obožavatelji Vašeg rada i cijenimo svaki Vaš doprinos domaćoj glazbenoj sceni. Upravo iz gore navedenih razloga voljeli bi iskoristiti ovu priliku za nepovratno financiranje našeg novog glazbenog spota. Radi se o spotu socijalne tematike, a spremni smo Vam maksimalno ići na ruku kako bi troškovi produkcije bili što niži. Spremni smo se naći i uživo kako bi mogli dogovoriti daljnje korake u ostvarivanju ove suradnje. Imate li neki komentar na naše ideje, slobodno dodajte malo Huljofona.

Vjerujemo kako Vam se ova ideja sviđa, a zato željno iščekujemo Vaš odgovor. Otvoreni smo za kontakt na našu e-mail adresu  [email protected]

Srdačan pozdrav,
Bruto Geto

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame