Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Lidija Bačić Lille feat Vigor: Vino rumeno – glas naroda za narodnjačku seks bombetinu

Umjesto klasične recenzije i osvrta na novu hit suradnju Lidije Bačić i grupe Vigor, a u skladu s vox populi taktikom pjevanja pjesama za široke slušateljske mase, priupitali smo nekoliko suradnika i članova redakcije DOP magazina da nam ukratko sažmu dojam o novom masovnom hitu.

“Zajebavate me, jelda, to ćemo stvarno recenzirat i komentirat? Narodnjake??? Wtf…” (Ivan Perić)

“…” (Vedran Harča)

“Nemoj molim te, nemam vremena…” (Dijana Čelić)

“A gle, već sam ti sve rekao o body glazbi. Imaš pupak Lidije Bačić i to je centar svijeta. Ako usput i nešto pjeva bit će da je pupku toplo. Onaj ćelavi nije ni Urban ni Šerić pa me ne zanima.” (Anđelo Jurkas)

“Ja obožavam Lidiju Bačić.” (Hrvoje Rukavina)

“Kaj ste vi normalni, pa to je za Big Brother.” (Josip Gelo)

“Ja bi radije ostala pri pisanju o filmu, ako može. Nema se tu puno što komentirati. A spot? Hm, reflektori blješte previše :))). ” (Andreja Grgić)

“To treba jebat, a ne slušat” (grafit na zidu u Splitu)

“Lidija, volim te” (grafit na zidu u Zagrebu)

“Plitko, neinventivno i predvidljivo. Ima sve uvjete da postane hit…” (C.C.)

Šest to jest dvanaest ušiju čuje bolje od dva. Ako ne bolje, onda zasigurno više. Kako vjerujemo u autokraciju, rezultat zajedničke recenzije je poražavajuć. Ispada da je glazba Lidije Bačić totalno nebitna i da se za nju nema vremena te da se slušatelji radije koncentriraju na njene dijelove tijela koji nisu ni guzice ni sise nego pupak. Što nam govori da je ovaj narod nema ni sluha ni razumijevanja za nešto što je popularno a ipak to sluša jer Lidija Bačić ne kupuje klikove iz Indije nego je stvarno mladi i oni malo manje mladi vole slušati.

3/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame