Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Boris Novković: Moskva – povratak prvaka domaće estradne patetike i žalopojki

Jel vam falio Boris Novković? I njegove akustične gitare i pjesme o pravim ljubavima? I njegov nježni način pripjevavanja? Ako su odgovori na tricu eliminacijskih pitanja pozitivni onda nema sreće veće vama blagodarenima jer se glavni superheroj lomljenja domaćih srca uz Sandija Cenova javlja s novim starim manirizmima? Novu ljubavnu žalopojku ne potpisuje on sam, već mu je strune natezao Dušan Bačić.

Što je najbolje u svemu instrumentalni dio je sasvim prigodan predvidljivi izdanak domaće zabavne glazbe s odličnim soliranjima na akustičnj gitari, no kao i u većini slučajeva na lirskom dijelu se ne dobacuje dalje od ranih poetskih doskoka đaka prvašića srednje škole koji su namjerno eskivirali satove lektire. Šteta. Jer bi se Davor Radolfi mogao požuriti za povratak obzirom da mu mlađi Novković odlučuje oteti publiku :). Novi srpski skladateljsko producentski partneri uređuju Borisa u regionalnom maniru jer ipak je on jedan od posljednjih jugoslavenskih tinejdžera koji je pustio Tamaru drugim. Stavit će Boro opet ruku na srce ganutljivo i čeznutljivo pogledati u kameru. Dubine srca i emocija neće preživjeti taj patos.

Video spot je panoramski i dronovski preletio putem Crvenog Trga ne bi li se lijepa plavuša osjetila puhnuta s dlana. Šteta samo sjenovitih postprodukcijskih intervencija jer se dojam prirodnosti gubi u svim tim makeupističkim i vizažističkim prešminkanim intervencijama. Nebiste vjerovali ali postoje ljudi koji cijene i mogu živjeti s ljudima bez zahvata uljepšavanja na bilo koji način. Neka im je sa srećom :))))). (JA)

6/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame