Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Kaos u New Yorku: Kukavički napadač Conor McGregor uhapšen nakon divljanja

Kad nije u centru pažnje zbog borilačkih rezultata, jedan od najpopularnijih boraca današnjice Irac Conor McGregor zna kako napraviti frku da svi pričaju o njemu. Ali ovaj puta je pretjerao. Nakon medijske press konferencije pred subotnji borilački MMA turnir u Barclay Centru u Brooklynu, s još dvadesetoricom napadača, pripadnika “njegova tima” napao je dva autobusa u kojima su se nalazili borci.  Tražeći suparničkog borca s kojim se već duže vrijeme prepucava a kojeg smatraju boljim i opasnijim od njega Khabiba Nurmagomedova kako bi se razračunao s njim.

A sve zato jer je Khabib pak prije nekog dana u hotelskom lobiju presreo Rusa, borca Artema Lobova (Conorovog kolege, o čemu smo pisali neki dan, op.ur) i priprijetio mu da ga ne proziva bez razloga pozvavši ga da mu u lice kaže ako smatra da je “pussy”.

Napadači su predmete na autobus i razbili dva stakla od čijeg prsnuća je ozlijeđen borac Michael Chiesa (raskrvavljeno mu je lice). Mediji su šokirani, borci su unisono osudili ponašanje, a Dana White, direktor UFC-a i više suučesnika iz autobusa su najavili privatne tužbe i višestruko suđenje protiv Conora McGregora. Policija je uhitila Conora i čeka se razvoj događaja.

Čini se kako je sad prekršena linija ponašanja koje će mu se tolerirati i kako mu prijeti suspenzija iz sporta, a nije mali broj onih koji tvrde da je incident izazvao namjerno kako bi izbjegao borbu protiv Khabiba u slučaju da ovaj pobijedi, ali najbolji je bio Khabib sam napisavši i reagirajući na vrlo “gangsta” način. “Hoćeš se boriti sa mnom? Samo reci kad 1 – 1, 10 – 10, sve može, ne mora biti ni kamera. Samo nemoj bacati stolice na autobus, to ne rade pravi gangsteri. Oni se pojave i potuku…you chicken.”

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame