Aktualno Celebrities film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Meg: Predator iz dubina – ljetna strava megalodona, najvećeg morskog psa ikada

Meg: Predator iz dubina, novi je Warnerov znanstveno-fantastični akcijski triler koji je snimljen po knjizi Stevea Altensa „Meg“.

Redatelj filma je Jon Turtletaub, a glavnu je ulogu preuzeo nezamjenjivi Jason Statham (“Spy,” “Furious 7,” “The Expendables”) uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing(“Buddha Mountain,” “Iron Man 3,” “X-Men: Days of Future Past”).

Kada se međunarodni podvodni centar kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti, a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu. Nekoliko godina prije, Taylor je sreo ovu nepoznatu, zastrašujuću prijetnju zbog koje je bio prisiljen prekinuti svoju misiju i napustiti polovicu svoje posade što je rezultiralo Taylorovom sramotom i nečasnim otpustom iz istraživačkog centra. Sada se Taylor mora suočiti sa strahom i riskirati svoj život kako bi spasio sve zarobljene na dnu Marijanske brazde, ali… kako bi se još jednom suočio s najvećim grabežljivcem svih vremena.

MEG: PREDATOR IZ DUBINA, u distribuciji Blitza, u hrvatska kina dolazi 16. kolovoza.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame