autorski tekstovi KOLUMNIZAM Politička aktuala POLITIZAM Zabava

Spoiler alert!: Pregled događaja u danima koji slijede – Hrvatska uber debudales

Ne, Todorić neće biti izručen Hrvatskoj. Kad predsjednik Sabora digne privatnu tužbu protiv tebe, a ostatak političara uzima tvoje ime u usta, možeš biti siguran da nema te zemlje koja bi te izručila. Može komunist postati vel’ki Hrvat/katolik, ali politički progonstvo ne može iz njega. Srećom, Britanci otvaraju granice Hrvatima pa vjerujemo da će obitelj Todorić konačno biti skupa.

O Agrokoru nema tko nije rekao svoje mišljenje i moguć rasplet događaja. Čak je, prije godinu dana, Severina vodila Instagram kampanju gdje je zvala Hrvate da kupuju u Konzumu. Mediji nabrijani, dobro pripremljeni. Cijela nacija pita se sto će biti s Agrokorom.

E pa neće ništa novo.

Kompanija će se rastaviti, nešto prodati, nešto završiti pod drugim imenom, nešto zatvoriti, svi će nešto izgubiti. Znaci, sve je poznato osim datuma nagodbe. To je jedina nepoznanica. Ako neće danas milom, budu za tri mjeseca silom.

Obrazovna reforma bit će donesena. Jedno je sigurno, polovica onim koje ta reforma uopće zanima bit će nezadovoljna. Vječna borba dobra i zla, u kojoj svaka strana sebe svrstava na stranu dobra, ne bi imala smisla da nije postojalo ono istinsko dobro u vidu ljudi koji su svoju viziju obrazovanja u Hrvatskoj proveli ispod radara i bez puno buke.

Drama oko ratifikacije Istanbulske Konvencije nestat će odmah nakon izglasavanja kada političari skuže da ne mogu tako lako otići iz politike ako s druge strane nema Todorića da ih zaposli. Jebi ga, sigurna placa je sigurna placa.

Komšićeva žalba na presudu od 30 godina bit će prihvaćena, a sud će naci proceduralnu grešku DORHa (tradicionalno) te će smanjiti kaznu na minimum.

Vodit će se žestoki Facebook ratovi između lijevog i desnog spektra dežurnih komentatora, ali Facebook ratnici nikada nisu niti nikada neće osvajali teritorije, kako fizičke tako i one u glavi.

Željka Markić i Crkva krenut će u akciju za referendum o zabrani rada nedjeljom. Rezultate vam neću otkriti 😉

Da li možemo sada preskočiti vijesti?

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame