Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA

Kim Verson: Ne posustani – motivirajuće poruke mlade pjevačice

Sjećate li se Kim Verson? Mlade pjevačice impresivnog glasa koja je u medije došla kao pobjednica pjevačkog talent showa i otada pokušavala naći neki stil u okviru domaće glazbene scene u kojem bi se osjećala dovoljno ugodno. Kako je to često slučaj kad se mladi pjevači gurnu na scenu bez jasne vizije što raditi s njihovim kvalitetama često se dogodi da budu zauvijek izgubljeni i potrošeni prije nego su se uspjeli razviti i izraziti. Na sreću s Kim Verson to neće biti slučaj ako ćemo suditi po njenom autorskom singlu za koji je sama skladala glazbu i napisala stihove.

Motivirajuća pjesma s porukom mlađima od nje računa na jednostavnu poruku koja svima često zatreba, a ta je da treba vjerovati u sebe i u toj vjeri pronađemo snagu u teškim životnim trenucima kada se treba boriti. Iako zvuči naivno nema ništa loše u naivnosti kad je iskrena a izvedba Kim Verson s prvog singla kojim najavljuje drugi album “Vrati mi moj svijet” je upravo takva. Kim je osmislila i jednako sjetni scenarij za istoimeni spot u režiji Josipa Ninkovića.

Ako će u tom smjeru biti i ostatak albuma, promjena njenog smjera je hrabrija i trajat će malo duže oko nalaženja svog mjesta na sceni ali je izabrala potražiti pravi put s kvalitetnim pjesmama. (Dijana Čelić)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame